diumenge, 1 de març del 2020

PARLEM DE LLIBRES: El puzle de cristall - Blue Jeans (2a part de La noia invisible)




L’intriga continua. 

Després de patir les conseqüències de l’explosió a l’estació de metro de l’aeroport, la Julia ja no és la mateixa. S’ha tornat insegura, insolent, apàtica i ha perdut la il·lusió de viure. Per a l’Emilio també ha canviat tot i això fa que la relació amb la Julia es refredi i es distanciïn. Però la Vanesa és qui va patir les conseqüències més greus: és al llit amb molt dolor, sense poder-se moure i no ha pogut gaudir gens del Nadal. A més, la seva relació amb l’Íngrid es troba en un moment crític.

Un dia, la Julia rep una trucada estranya de l’Hugo Velero, company de pis de l’Iván Pardo, que li diu que l’Iván ha desaparegut. Com que l’Iván li ha parlat molt d’ella i la seva intel·ligència brillant, li demana ajuda per trobar-lo. La Julia es pensa que és una broma i no l’accepta però resulta que l’àvia de la Julia, una dona molt intel·ligent i moderna per la seva edat, viu molt a prop del pis de l’Iván i finalment la Julia accepta la proposta de l’àvia d’anar a viure amb ella una temporada per trobar-se a ella mateixa i recuperar la il·lusió perduda i, ja de pas, veure què passa amb l’Iván.

Però la mort, la intriga i el misteri tornaran a aparèixer a la vida de la Julia.

Com era d’esperar, el segon llibre segueix la línia de crims i misteris per resoldre del primer llibre. Hi ha tan o més misteri que en “La noia invisible” i t’atrapa des del principi, igual que la primera part. En part, la història és diferent perquè la vida dels personatges ha canviat però l’estil és el mateix i, un cop comences, no pots parar de llegir. Estic impacient perquè surti la tercera part i poder-la llegir!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris són benvinguts. Podeu opinar i dir la vostra però, si us plau, sempre amb respecte i sense ofendre a ningú.

Els comentaris que es considerin ofensius seran eliminats.