dimecres, 26 de febrer del 2020

PARLEM DE LLIBRES: La noia invisible - Blue Jeans


T’enganxarà des del principi. 

L’Aurora Ríos és una noia a qui la vida no l’ha tractat gaire bé, i això ha fet que s’aïlli del món. No té amics i se sent sola i incompresa. Un divendres al vespre desapareix i al dia següent la troben morta al vestidor de l’institut on estudia. Serà un cas complicat de resoldre per la policia i la seva mort no serà la única.

La Julia Plaza és companya de classe de l’Aurora. És una noia increïblement intel·ligent, li apassionen les novel·les de misteri, és molt bona jugant a escacs, i pot fer un cub de rubik en menys d’un minut. Quan s’assabenta de la mort de la seva companya s’obsessiona en resoldre el cas i farà tot el possible per descobrir qui és l’assassí. Comptarà amb l’ajuda del seu pare, que és policia encarregat del cas Aurora i de la seva mare, que és forense.


Tenint en compte que l’autor del llibre, Blue Jeans, sempre havia escrit novel·les juvenils d’amor abans d’escriure La noia invisible, s’ha de dir que és sorprenent que aquest canvi radical de temàtica li hagi sortit tan bé. Sembla que s’hagi dedicat tota la vida a escriure novel·les de misteri, en comptes de novel·les juvenils. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris són benvinguts. Podeu opinar i dir la vostra però, si us plau, sempre amb respecte i sense ofendre a ningú.

Els comentaris que es considerin ofensius seran eliminats.